Mai Makan Laksa Piaoww Di Jitra

Sesiapa yang hantu laksa, mai pakat-pakat mai makan laksa piaooww.. kuahnya cukup-cukup pekat. lokasi kedainya di tepi jalan Kampung Padang, Jitra, Kedah berdekatan dengan Masjid A’ala, Jitra, Kedah. Nama kedainya Najab Bawal dan Laksa Kedah Piaowww. Di sini juga turut menyediakan menu set ikan bawal goreng panas berserta nasi putih, set ayam goreng panas berserta nasi putih, set ikan temenung goreng panas berserta nasi putih, set ikan keli goreng panas berserta nasi putih, bihun sup, char koteow, koteow kerang dan paling top adalah laksa Kedah piaowww. Dan pelbagai air minuman panas atau sejuk. Oh ya lupa nak habaq lagi satu Ais Kacang (ABC) dia memang sedap. Kalau nak mkn laksanya …pesan la sekali dengan ABCnya.. Baru la power..

Saya boleh gerenti sahabat-sahabat semua tidak akan rugi.. memang sedap laksa Kedah di kedai tersebut..pi la cuba dulu selepas itu beri komen.Waktu urusniaga buka seawal jam 11 pagi hingga 7 petang kecuali hari jumaat sahaja (cuti). Kedai Najab Bawal dan Laksa Kedah Piaowww ini merupakan antara kedai yang makanannya sedap dengan harga yang berpatutan di kawasan Jitra, Kedah. Jangan lepaskan peluang ini. Pi la try makan dulu..pasti sedap.

Salah seorang pekerjanya sedang menyediakan masakan Char koteow di kedai tersebut.
Ais Kacang (ABC)
Laksa Kedah Piaowww….
Koteow Kerang

Set Ikan Bawal Goreng Panas berserta nasi putih dan ulam

Set Ayam Goreng Panas berserta nasi putih dan ulam

SUMBER : AIDIELBOON.BLOGSPOT.COM

=============================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah. Home2stay. Hom2stay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>