“Dunia Yong Tau Foo Jalanan”

Basahkan Tekak Sat di “Dunia Yong Tau Foo Jalanan”

Kalau korang nak tau, suhu kat perlis ni bukan biasa2. Ade hari smpai nk cecah 40 °C kalau waktu2 puncak (dalam pukul 1 atau 2). Memang panas die, jangan cite…smpai banjir satu badan, rasa macam nk pengsan. Pastu haritu member aq ajak gi Kangar sbb ade urusan yang nk diselesaikan. Aq pon ikut je la, masa dlm keta tu…macam dok dalam oven. So, time Paan berhenti nak beli baju bundle…aq ngn Napi nampak satu kedai. Kitorg berharap la ade cendol ke, ABC ke, somting yg bole basahkan tekak. Time tu dahaga giler, lapar lak tu…sebab x makan lagi. Malangnya, cendol ngn ABC xde..ade Laichi Kang je, bolela.

Lai Chi Kang die bole memang terbaik untuk cuaca yang panas  kemarau ni.

Kuah die sedap & sangat pedas. Tapi die letak banyak sgt smpai melimpah, aq sarankan kalau nk makan sini, suruh die kurangkan kuah.

Aq & Napi Bajau. Btw, nnti akan ade post pasal si budak Napi ni. Die ni Imam Muda tau (tp kat Unimap je la).

SUMBER: TEROTTHEFOOL.BLOGSPOT

============================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Hom2stay. Home2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>