Makan malam di Mix Legacy Cafe, Jitra, Kedah

Mencari tempat makan malam yang sempoi dan best di Jitra, Kedah? Aku rekomen kat korang di Mix Legacy Cafe yang terletak betul-betul di Simpang Tiga dan bertentangan dengan Masjid Al-Fateh berwarna putih yang cantik.Kawasan Mix Legacy Cafe ni sangat luas dan kawasan parking pun disediakan dan selesa. Mix Legacy ni berkonsepkan makan secara ‘open air’ ataupun tanpa bumbung. Pelbagai menu yang ada di Sini.

Sebabnya macam-macam gerai ada. Gerai pun diorang buat pakai kontena jer. Rasa nak makan apa saja, just order, western ke, roti bakar ke, sup-sup, nasi goreng, dan macam-macam lagi.Kunjungan aku ke Mix Lagecy cafe ni, makan malam aku macam yang ada dalam gambar-gambar seperti di bawah ni.

Korang kalau nak cari Mix Legacy Cafe ni, aku sediakan untuk korang gps koordiant dan juga google map sebagai panduan untuk korang mencari dan terus mencari…kikikikiki
gps koordinat: 6°15’02.1″N 100°25’14.5″E atau6.250590, 100.420692

SUMBER : SEDAPNYA-MAKANBLOGSPOT.COM

========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah. Home2stay. Hom2stay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>