SHELLOUT DI ARAB KITCHEN, ALOR SETAR

Arab Kitchen. Inilah terjadinya, bila otak seminit membuat keputusan.. dah lama terigin nak makan shellout tapi tak da kawan yang nak layankan..kebetulan masa kejadian bersama staff kt hospital uruskan sorang staff yang sakit di bawa ke hospital..sambil dok menunggu lama sangat kt hospital… otak seminit membuat keputusan nak makan.. terus terkeluar nak makan shellout…

tempat yang di tuju ialah di Arab Kitchen la yang famous shellout dia yang sedap tu..
time saya sampai pon ramai orang.. parking tepi jalan pon penuh keta tersusun panjang ja…tak putus – putus orang datang… customer Chinese pon ramai yang datang..ni betul-betul sedap ni sampaikan Chinese pon ada datang

Pilihan saya kali ni, di Arab kitchen.. Dah lama dengar tempat ni sedap tapi tak berkesempatan nak pergi.

Antara menu di Arab Kitchen niShelloutWestern FoodLaksa Tempurung

Kami berempat, so 2 set shellout yang di pilih bersama nasi putih 4 jugak..Majoriti yang datang disini, menu yang di pilih ialah shellout.Saya lihat, pelanggan dari masyarakat Cina pon ramai yang datang. Ini bermaksud Arab Kitchen ni betul-betul sedap ni.

Ni rupa shellout kami berempat..part rasa pulak..wowww memang sedap la.. rasanya pedas tapi bukan pedas bole ternganga nak mintak air..ni pedas-pedas sedap.. dengan rasa manis seafood dia..memang tak rugi la nak try.

Tinggal kulit ja anak dara semua ni makan.. ni pon nak cepat..Saya suggest la Arab Kitchen klau nak makan shellout.


Lokasi:Sebelum airport lama Kepela Batas.
Waktu Operasi:Selasa- AhadTutup-

Isnin12 tengah hari – 12 pagi
No. Telefon:011-39116700
FacebookArab Kitchen
InstagramArab Kitchen

SUMBER: SYAZARULFARHANA.BLOGSPOT.COM

==========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah. Home2stay. Hom2stay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>