Cendol Pulut Haji Johari, Changlun

Restoran ini terkenal disebabkan dengan hidangan Cendol Pulut. Dahulu kedai ini dikenali sebagai Cendol Pulut Jo dan ditukarkan nama disebabkan ada pihak yang cilok nama kendai meraka dan mengambil jenama mereka. Selain daripada itu mereka juga ada lauk pauk untuk makan tengahhari. Pada hari tersebut saya hanya singgah makan tengahhari dengan berlaukan ikan bakar dan semangkuk cendol pulut.
Landmark restoran ini adalah anda perlu memasuki highway PLUS menuju ke Bukit Kayu Hitam. Pada KM 17.3 selepas persimpangan RTC anda dah boleh nampak restoran ini pada sebelah kanan anda. Ianya terletak bersebelahan dengan Shell Station.

Alamat : Lebuhraya Utara Selatan – Kilometer 17.3 (Arah Utara) Jitra Kedah

SUMBER: NAZRULAKRAM.COM

========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>