Kayu Kitchen

Ni satu lagi kedai hipster yang menyediakan juadah makanan western yang best di Changlun. Ramai yang cakap dapur rumah mereka dah tak berasap gara-gara restoran ni, Mana taknya, nak berasap macam mana kan sebab asyik makan di Kayu Kitchen sebab sedap. Bukan tu saja kat sini tempatnya menarik dengan suasana kampung yang tenang jauh dari pekan,hiasan kedai ini kreatif kerana diperbuat dari kayu dan bata merah. Ramai yang review kat sini memang best, selain makan sini juga ada kemudahan seperti surau, tandas, beauty SPA dan barbershop. Menarik bukan?

Harga makanannya pula sangat berbaloi dan murah. Selain masakan ala barat, disini anda juga boleh mencuba menu masakan lain seperti nasi daging lembu, kambing dan rusa. Apa yang uniknya, Kat restoran Kayu Kitchen ini, air minuman dia buih setambun sampai tutup gelas, air anzalna. Jom tengok gambar-gambar masakan yang disajikan di Kayu Kitchen.

Restoran Kayu Kitchen ini terletak di Jalan sintok lama, batu 13 kg. rawa Changlun, Kedah darul aman. Kalau nak senang waze atau google map ja terus sampai. Kayu kitchen mula beroperasi pada jam 5 petang hingga 1 pagi dan cuti pada hari rabu. Untuk buat tempahan meja dan makanan whatsapp/call 0125805423. Teliur wey tengok menu mereka, Apalagi bawak adik beradik atau kawan-kawan pakat mai terjah.

SUMBER : KHALIFAHMEDIANETWORKS.COM

==========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

This image has an empty alt attribute; its file name is GAMBAR-MNY.jpg

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>