Restoran Tok Keramat Jitra

Restoren ni memang femes kat area Jitra dan kawasan sekitar.
Terletak dekat NAT (nat tu adalah pasar pagi bagi orang Kedah) Tok Jalai, restoren ni murah dan jadi tumpuan orang ramai. Banyak lauk seperti gulai utara, gulai kawah, ikan/ayam bakar, ayam goreng rangup, ulam-ulam dan sambal ada. Dan gerai western, roti canai, ice cream, durian crepe semua ada. Puding dan cake pun ada.


Self service, lepas amik nasi lauk, bawak ke kaunter dan bayar. Air ais kosong percuma. Then, pergi kaunter minuman dan ambil air. Bawak family datang berbaloi la..sebab murah berganda dan puas makan.
Restoren ni jugak amik tempahan katering dan kenduri.

Tempat parking banyak jugak

Then, jom masuk tengok makanannya dan suasana dalam.
Meriah tau kedai ni..lauk sentiasa diganti baru dan panas-panas.


Luas dan banyak meja

ada kiosk jual western, ice cream, durian crepe dan lain-lain


kiosk western


buffet..amik lauk dan beratur kaunter bayar

banyak lauk utara, gulai-gulai dan kari


gulai kawah


Ni kurma daging


pusing 40 kali rambang mata nak pilih lauk


ulam-ulam


keli bakar, kembong bakar dll


ayam bakar, ayam goreng..semua sedap


lepas pilih gi kaunter bayar..air ais kosong free


nasi ni semua campur limau ais dan air free adalah RM20..murah tak?? sedap oiii makan kat sini..meletup selera.

Jalan Tok Keramat(Jalan Ilmu), Kg Tok Keramat, 06000 Jitra, Kedah, MalaysiaTelefon:019-476 7388Waktu:  7:00 PG – 5:00 ptg

SUMBER: AZALEANIA.BLOGSPOT.COM

===========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>