WARUNG BANG TEH

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Bertemu kita lagi dalam blog usang Dunia Zumal yer. 
Ada orang Perlis dak? Kalau orang Perlis pasti pernah dengar pasai Warung Bang Teh. Kedai makan paling viral kat Perlis. Pasai apa? Nanti kita cerita. 
Sejak diperkenalkan oleh Cik Fiza Zainal tahun lepas, Warung Bang Teh mula menjadi port wajib untuk Zumal singgah. Paling kurang sebulan sekali. 
Menu yang glamor kat Warung Bang Teh ni adalah laksa, kuew teow sup, ABC, somtam, kerabu maggi, pulut ayam, pulut mempelam dan rojak. 

Nak tau pasai apa yang viral? Tengok harga depa, terlajak murah. Maintain ja harga tu. Hangpa tau kawan zumal Cik Fiza Zainal tu kecik ja kan tapi dek kerana sedap makan sini, dua mangkuk laksa habis dia makan. Lagi satu ayaq fevret kami ayaq stroberi, yang patut hangpa try juga. 
Dekat mana? Warung Bang Teh ni dekat jalan Padang Nyu. Tepi jalan ja. Selepas simpang ke uitm dengan kolej vokasional Arau. Hangpa boleh waze ja… Untuk maklumat lanjut boleh tengok facebook Warung Bang Teh

SUMBER: DUNIAZUMAL.COM

==============================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>