Warung Tepi Sawah,Perlis

Pengembaraan Kami ke Negeri Perlis Indera Kayangan bersama travelogue Malaysia adalah bagi melajah destinasi percutian menarik. Peluang yang ada ini kami kongsikan bersama anda dengan meneroka tempat -tempat menarik yang boleh anda lawati .

Negeri Perlis ini terletaknya ladang-ladang mangga harum manis yang merupakan mangga yang boleh dikatakan paling sedap dan wangi .Tapi tak kurang hebatnya makanan mereka,Perlis Indera Kayangan, mempunyai pelbagai makanan menarik yang sedap .

Warung Tepi Sawah ,Kangar .

Sarapan pagi di Warung Tepi sawah

Pelbagai pilihan makanan tradisional dan makanan sarapan pagi warga Perlis dapat anda rasai sendiri disini .

Capati ,Peknga dan pulut ikan kering menjadi pilihan kami kerana ianya skar untuk di rasai jika di Kuala Lumpur .

Perlis selama 4 hari 3 malam tidak terasa cepatnya dan banyak lagi tempat yang perlu di jajahi .Terima kasih Borakkita, Perlis Nature & amp ,Widlife ,UPEN dan Produa Malaysia yang telah menaja Produa Bezza dan Produa Myvi untuk travelogue kali ini.

SUMBER: DBOYSTUDIOMAKAN.BLOGSPOT.COM

========================


Mencari homestay di sekitar Jitra? Sila hubungi nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

MNY HOMESTAY JITRA
0142419098
wasap.my/60142419098
WEBSITE
www.mnyhomestayjitra.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY JITRA

Homestay Jitra. Homestay Kolam. Homestay murah di Jitra. Jitra Homestay. Pool Homestay. Homestay Kolam renang Jitra. Homestay UUM. Homestay Changlun. Homestay Polimas. Homestay Tasik Darulaman. Home2stay. Hom2stay. Bukit Kayu Hitam. Thailand. Makan sedap di Kedah. Kedai Makan Viral di Kedah. Tempat makan best di Kedah. Makan murah di Kedah. Tempat makan di Kedah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>